Der har ikke været meget sommer over vejret i dag, og jeg er nok ikke den eneste som har siddet og rystet på hovedet over de massive mænger af vand som der er kommet. Derfor får I en liste med ting, som man kan lave på en dag som i dag. 
301522a70e26a371eed24e2d2a0a89dc

Billede fra Pinterest 

1. Ryd op i din pung og smid alle bonner, sedler og andre ting ud, som du ikke længere bruger. Jeg er særdeles god til at gemme ting i min pung, og til sidst kræver det en større hovedrengøring end hvad godt er.

2. Gå en lang tur og nyd det ikke længere er bidende koldt. Det er noget som jeg selv holder af om søndagen om det er regnvejr eller ej. Forrige weekend gik jeg en tur i skoven med min veninde i 2 timer, og vi fik talt om alt mellem himmel og jord

3. Kig din Instagram igennem og ryd op i den. Både hvad angår folk du følger, og måske finde nye spændende profiler, men også dit feed, så du får det til at se flottere ud. Det er personligt noget, som jeg kan få lang tid til at gå med

4. Se film og tv-serier i lange baner. Det er altid en klassisk søndagsbeskæftigelse, men sjældent at jeg faktisk gør det. Jeg er absolut ikke en tvhaj, og slapper langt mere af, når jeg sidder og arbejder på bloggen end at se en tv-serie, men det er nu alligevel ganske hyggeligt, når det kommer til stykket.

5. Bag boller, knækbrød, müsli eller andre lækre ting, som man kan få glæde af i hverdagen i den kommende uge. Det er altid lidt lækre at have noget hjemmelavet med på farten.

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *