HunkemüllerHunkemöller, bh
Jeg elsker virkelig at få nyt undertøj, og at føle mig pæn fra inderst til yderst. For mig gør det lige dét ekstra, når jeg selv føler mig godt tilpas i mit undertøj. Hunkemöller er et af mine fortrukne mærker, når det kommer til valg af lingeri, og har været det i flere år.

Hunkemöller, bh / Hunkemöller, g-streng
Jeg har en lidt større barm, der gør at jeg ikke kan have de populære og fine bh’er uden bøjle. Denne hvide bh er dog et ret godt supplement. Bh’en har en bøjle, og er uden fyld, så det kun er det tynde fine blondestof. Og lige præcis blonder er noget jeg altid vælger mit undertøj i. Jeg kan næsten ikke få nok blonder – det er så feminint og pænt. Dette sæt har jeg efterhånden i en del farver, og den hvide og lyserøde bh er samme model. 

Hunkemöller, bh / Hunkemöller g-streng
En anden model fra Hunkemöller, som jeg tidligere har været ret begejstret for, er denne klassiske bh. Pasformen er fantastisk, og også her er der fine blonder i et blomstermotiv. Udover et af mine kriterier ved undertøj er blonder, så er pasformen også utrolig vigtig for mig. Undertøj som strammer eller niver ind i huden er utrolig ubehageligt, og en dag kan lige pludselig føles uendelig lang, hvis man er kommet afsted med en bh, som ikke passer. Jeg elsker den slags undertøj, som man ikke kan mærke at man har på. Derfor er jeg også en flittig kunde i en af Hunkemöllers forretninger, når jeg skal have nyt undertøj. Her kan jeg altid få hjælp til at gå ud af døren med den rigtige størrelse i hånden. Jeg har allerede et nyt sæt undertøj på ønskeseddelen. Se alt deres flotte lingeri her.
Ha en skøn dag♡

Sponsoreret indlæg

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *