I marts måned trak jeg mig ubevidst fra de sociale medier og bloggen. Der lå ikke en dybere tanke og forklaring bag det, men blot en følelse af at have fået nok. Instagram er en stor hobby for mig, og jeg bruger dagligt massere af timer på netop det medie. Nok også for mange timer vil nogen mene, men det er en helt anden snak 😉 Instagram er en poleret overflade, og jeg mener, at man skal kunne adskille Instagram fra virkeligheden for netop, at være bruger på det medie.

 Jeg arbejder konstant på at optimere mine billeder og have et pænt feed. Det visuelle er en utrolig stor faktor for mig, og jeg kan bruge lang tid på, at få det til at gå op i en højere enhed. Det betyder også, at jeg deler meget ud af mit liv. Delinger der siger noget omkring mig og mit liv. Jeg har en helt lige linje for, hvad jeg deler på de sociale medier – hvad der er privat og personligt. Alligevel kan jeg indimellem blive ramt af en følelse der siger, hvordan det mon bliver modtaget hos andre. Hvordan fremstår jeg på de sociale medier, og hvilken opfattelse har folk af en? Jeg tror det er naturligt, at man danner sig en intuition omkring personer, når man “besøger” en profil på Instagram. Jeg gør selvfølgelig meget ud af mit liv på de sociale medier afspejler mit liv i virkeligheden. Dog skal man huske, at de sociale medier blot viser 10% af hele vores liv. Noget som jeg indimellem selv glemmer. Efter mit impulsive detox fra de sociale medier har jeg bestemt lært noget. Lært at man ikke lade sig påvirke af, hvordan man tror andre tænker omkring en. Man skal gøre de ting, som man brænder for! Man har forskellige interesserer, og det skal der være plads til. 

Jeg vil i hvert fald fortsætte med at dele ud af mit liv her på bloggen og på Instagram.
Nyd påskedagene med famlien. 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *