Hvis du har læst med herinde i længere tid, så ved du formentligt, at jeg flere gange har omtalt madklubben med mine gymnasiepiger. Siden vi er gået ud af gymnasiet, har vi holdt madklub hver måned skiftevis hjemme hos hinanden. I lørdags havde vi besluttet at lave madklubben om til et lørdagsarrangement netop som, da vi gik i gymnasiet. Næsten alle pigerne var samlet til vino, hjemmelavet sliders og massere af hygge.

En ting der gik op for mig er, at det her om en lille måneds tid er fem år siden, at vi blev studenter. Selvom der både er kommet en baby til i pigegruppen, og et bryllup lige om hjørnet, så formår vi stadig at have tid til at ses, og grine lige så meget, som vi altid har gjort. Det er noget som gør mig virkelig glad! Vi har oplevet så mange ting sammen gennem alle årene, og netop venskaber som disse, hvor vi er så mange piger, der stadig holder kontakten, er venskaber man skal sætte pris på. Vi brugte nærmest alle tænkelige weekender sammen, da vi alle boede hjemme i Køge, og jeg tror bestemt at det har skabt et fantastisk sammenhold. Derudover er vores madklub, så uforpligtende og uformel, at det ikke bliver uoverskueligt at holde det på en helt almindelig hverdagsaften. Jeg kan kun anbefale at lave en madklub med veninder, familie, kollegaer etc. Det er en god mulighed for at holde kontakten ved lige med en større gruppe mennesker. I lørdags havde jeg lavet sliders til pigerne, som til min fødselsdag. I kan finde opskriften her. 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *