Desktop55

Billeder er fra Pinterest
Jeg er utrolig glad for dansk design, og vil ofte gerne betale lidt flere penge for kvalitet, som jeg ved kan bruges i mit hjem i mange år. I de seneste år er det eksploderet med salget af design til danskerne og jeg forstår hvorfor. Man kan kombinere det på mange måder, så det passer ind i sin egen stil. Jeg holder mest af de rene linjer og minimalistisk design uden for mange fornurnigheder. To designklassikere som jeg selv har i mit hjem er Kubus lysestagen og Lyngbyvasen. Det er absolutte favoritter hos mig, som jeg har stående fremme, og som næsten altid falder i svime over, når jeg er ude og shoppe.

Kubus lysestagen produceres i en del flere varianter med forskellige antal lys og farver. Jeg har selv den sorte med 4 og 8 lys. Det enkelte design passer perfekt til min stil, og lysestagen er et af de designs som jeg er mest glad for. Jeg husker selv stagen fra jeg var lille, og sidenhen er den blevet yderlig populær. Derudover har jeg igennem flere år set at den er blevet brugt som adventskrans, og det er egentlig en ret hyggelig idé.

Lyngbyvasen er bestemt også en ting, som jeg er glad for i mit hjem. Vasen kan man få i adskillige designs, farver og størrelser. Jeg har de hvide, og en af dem er faktisk et arvestykke fra min oldemor. Jeg har mine vaser stående sammen i forskellige størrelser, og det ser bare så fint ud. På det seneste er jeg begyndt at overveje den forholdsvis nye vase i glas, som også vil pynte i ethvert hjem. Det er en perfekt gave, som jeg selv har givet mange gange, da man altid kan finde en som passer ind til ens budget. /Line

Indlægget er sponsoreret 

2 Comments

2 comments on “Designklassikere til hjemmet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *