IMG_3532-1024x887

En ting som jeg ofte bliver spurgt om, og som nok undrer mange er, hvordan jeg kan købe dyre produkter til både mig selv og min hud. Lækre produkter og tøj har altid været et stort must for mig, og derfor har jeg affundet mig med at spare op til de ting, der defineres som “gode” ting for mig. Jeg har altid levet efter at jeg hellere vil have 1 lækker bluse, som tit koster lidt mere end 3 billigere. Om jeg så skal vente flere måneder på at få råd til den ene  lækre bluse, så gør jeg glædeligt det.

I forhold til min makeup har jeg igennem flere år haft en makeup-konto. For nogen vil det måske virke, som det rene vanvid at have en konto til det, men for mig giver det frihed til netop at købe de produkter i den lidt dyrere ende. Hver måned har jeg en fast overførsel fra min lønkonto til makeupkontoen, og selvom det er et lille beløb jeg overfører, så sparer jeg på den måde op til de dyre produkter. Derudover spiller det selvfølgelig også en stor rolle, hvad der gør en glad, og hvad man gider bruge sine penge på.

Selvom jeg er god til at spare op, så er jeg også rigtig god til at bruge penge! Jeg elsker at shoppe! Ligesom alle andre studerende der modtager SU og har arbejde ved siden af, så oplever man indimellem at skulle overveje, hvad man bruger sine penge på. Og det samme gør jeg bestemt også! Samtidig vil jeg gerne slå en stor streg under at jeg bestemt ikke køber et produkt eller et stykke tøj for mærkets skyld. Jeg køber altid det, som jeg synes er pænest eller lækrest. For mig er det ikke vigtigt at tøjet eller produkter hedder noget specielt, men derimod at man føler det rart, når man har det på. Det er trods alt det vigtigeste!

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *