Egentlig skulle jeg have været født nytårsaften, men i stedet valgte jeg at komme til verden 2. juledag i 1993. Et rigtig julebarn. Et af de spørgsmål, som jeg ofte bliver stillet er, hvordan det er, at have fødselsdag så tæt på juleaften. Og ja hvordan er det så egentlig, at have fødselsdag på en af de dage, hvor størstedelen af Danmark er samlet til den årlige julefrokost?

Jeg kan finde både fordele og ulemper ved, at have fødselsdag 2. juledag. Min familie har altid gjort meget ud af, at at min fødselsdag ikke er blevet til en julefrokost, og at mine fødselsdagsgaver er blevet adskilt fra mine julegaver. En ting som jeg særligt i de mindre år har været utilfreds med er, at man ikke kan gå ud at spise på min fødselsdag. Ganske enkelt fordi restauranter ofte holder lukket henover julen. Derfor er der tit til min fødselsdag blevet serveret mad, som til en julefrokost. I år valgte jeg dog at droppe traditionerne, og i stedet servere tapas. Jeg elsker små retter, hvor man sidder og spiser i længere tid, hvilket nok er årsagen til, at tapas er en af mine yndlings spise. Jeg havde været forbi en lækker lokal tapasbar for at købe pølse, paté og ost. Der blev også lavet ruller med ruccola og seranoskinke. Opskriften på disse kommer snart på bloggen. Er der nogen af jer, som selv har fødselsdag på en helligdag? 

 

 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *