In love with

Hvornår kommer jeg til det punkt, hvor at jeg ikke kan finde mere at ønske mig? Svaret er aldrig..
Jeg har i øjeblikket de skønne armbånd fra Balanciga for øje, som gerne måtte sidde på mit håndled hver dag. Striber kan man vidst ikke komme udenom til den kommende sæson. Jeg skal have fat i et par bluser eller to, men må desværre fortsat lede videre efter den korrekte stribede bluse. Utrolig at det kan være så svært, at finde den helt nøjagtige, men svært er det altså..

Blonder er fortsat min helt store favorit, når jeg skal vælge et stykke tøj, og klapper derfor i mine hænder over at trenden fortsætter henover sommeren! Jeg har i går klikket to nye lækre sager hjem, som jeg glæder mig til at vise jer på bloggen!

/Line

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *