Min telefon er noget af det, som jeg nærmest ikke kan leve uden – uden overdrivelse. Jeg har den med mig overalt, og kan nærmest indfinde mig en en paniktilstand, hvis jeg ikke kan finde den. Efter et markant overforbrug var det altså blevet tid til, at skifte min efterhånden lidt slidte Iphone6S ud med en nyere model. Jeg er stor tilhænger og bruger af Apples produkter, så der var ingen tvivl om det fortsat skulle være en iPhone. Dog var jeg virkelig i syv sind om, hvorvidt jeg skulle vælge en Iphone8 Plus eller IphoneX. Egentlig mest på grund af størrelsen på Iphone8 Plus. Efter flere overbevisende argumenter fra sælgeren i forretningen, så faldt valget altså på X’eren. Jeg fængede mig mest ved, at den efter sigende har det bedste kamera. Og jeg må indrømme, at jeg allerede kan se markant forskel fra min tidligere model i de få dage, som jeg har brugt den. Indtil videre er jeg ret glad for mit valg, og vil bestemt anbefale den til andre. 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *