At sidde og drømme om varme og blå himmel, er måske lidt ude af kontekst, når det fortsat er utrolig koldt udenfor. Ikke desto mindre begynder jeg for alvor at glæde mig til forår og sommer! Jeg finder utrolig meget inspiration i disse billeder, og når vi nærmer os sommermånederne, skal jeg bestemt have et skønt tørklæde i håret. Jeg er især vild med at binde tørklædet, så der er en stor knude foran. Hvordan man så får det bundet på en pæn og lækker måde, er en helt anden sag 🙂 Er jeg den eneste, der er begyndt at længes efter forår? 

2 Comments

2 comments on “Det vil jeg iføre mig til sommer”

  1. Jeg skal virkelig også have en masse smykker, hårbånd, løst tøj og fede solbriller på til sommer. Sådan en fin inspirations collage <3 jeg glæder mig virkelig så meget til sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *