// Bluse, By Malene Birger / Ruskindsbukser, Plus Fine //
Hej piger, jeg håber I indtil videre haft en dejlig dag. Jeg har været så heldig både at have fri fra arbejde og skole i dag. Derfor skal jeg have lavet en masse praktiske gøremål i forbindelse med bloggen og Instagram. Senere skal jeg til julefrokost med mine veninder fra studiet. Jeg er så heldig at have fundet nogle søde veninder på det nye studie, som også bor her i København. Vi bruger ret meget tid sammen i toget, når vi pendler mellem Odense og København. Og på ingen tid er vi kommet ret hurtigt ind på livet af hinanden. 

Vores familie har en fast tradition hver år om at spise brunch sammen den første søndag i advent. I år skulle vi alle tilfældigvis til julefrokost om lørdagen. For at være sikker på at ingen dukkede op med massive tømmermænd, så skød vi det altså til søndagen i denne weekend. Om eftermiddagen skal vi drikke eftermiddagskaffe og spise æbleskiver hjemme hos mig. Det er første gang, at jeg får besøg af hele familien i lejligheden efter, at mit køkken er blevet sat op. Jeg håber I har en dejlig weekend foran jer.

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *