Startskuddet for weekenden lyder allerede i dag. Jeg har nemlig en lang skøn weekend forude, som jeg har glædet mig til i en menneskealder. Weekenden indebærer flere store begivenheder, som i dag starter med Musik I Lejet. Vi har været så heldige at få billetter i år, og, hvor har jeg glædet mig altså! Her til formiddag drager min veninde og jeg afsted mod Tisvilde med fuld oppakning – vigtigst af alt det gode humør. I eftermiddag skal jeg sidde og drikke et glas kold rosé i de bedste omgivelser. Og forresten også høre en masse god musik, grine i lange baner, drikke drinks på Bistroen og møde alle mine søde veninder i en dejlig sommerbrandert på en skøn sommeraften. Måske vi ses til Musik I Lejet. Sig endelig hej. Det er så hyggeligt at møde jer!

Ikke nok med at jeg suser afsted til MIL, så skal jeg også til min venindes bryllup på lørdag. En af pigerne fra gymnasiet skal giftes, og jeg glæder mig sådan helt ind i kroppen til at fejre Line og Frederik. Nok mest af alt til at se Line stråle af lykke i sin smukke brudekjole. Jeg kommer nok til at fælde en lille tåre eller to. Det bliver en stor dag, og et minde for livet. 

 

1 Comment

1 comment on “Mine planer for weekenden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *