I sidste weekend var jeg til Musik i lejet med min veninde! Og det levede bestemt op til alle mine forventninger. Vejret var heldigvis med os, som bare er en helt afgørende faktor for en festival. Vi tog afsted torsdag morgen, og brugte faktisk hele dagen på at slikke sol i haven, høre musik og drikke kold rosé. Fredag var vi ramt – jeg mistede min stemme pga. kulden, og tømmermændende var stride, især i solen.

Fredag spiste vi i hovedgaden, hvor der ligger flere hyggelige cafeer og restauranter. Der er den skønneste sommerstemning. Folk er glade, der er musik i gaden og de forskellige forretninger har rykket borde og stole ud på vejen, hvor man kan sidde. Jeg skulle tidligt op og afsted til bryllup lørdag, så jeg kunne af gode grunde ikke give den gas fredag. Heldigvis var brylluppet det hele værd! Der kommer mere bryllupssnak på bloggen i næste uge. 

Jeg har desværre ikke fået taget så mange billeder fra Musik i Lejet, da jeg har formået at optage flere videoer end hvad godt er – dem vil jeg skåne jer for herinde 😉
En ting er sikkert! Vi ses igen næste år Tisvilde. #MiL18

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *