En pigedrøm er nærmest gået i opfyldelse – jeg har fået nyt garderobeskab, og er så glad for det! I min tidligere lejlighed havde jeg mit tøj opbevaret i kommoder og på mit HAY tøjstativ. Tøjet bliver hurtigt støvet, når det hænger fremme og kommoderne faldt aldrig rigtig i min smag og stil – det var vidst mere en praktisk løsning. Derfor vidste jeg med det samme, at jeg skulle have min drøm indfriet i min nye lejlighed. Så nu har jeg altså endelig fået det store skab. Lige nu mangler jeg kun at få de hvide skabslåger på, så det kan blive færdigt. Jeg har fået en del henvendelser om tøjet i min skab virkelig står sådan som på billedet. Og ja det gør det 😀 Selvfølgelig har jeg fyldt skabet op med mere af mit tøj, men et af mine helt store ønsker har været at få et skab med luft og plads til lige netop disse fine ting. I dag får jeg mit vitrineskab leveret, så jeg kan komme på plads i min stue. Jeg er så spændt på, hvordan det kommer til at se ud. Følg med på Instagram @Linelystrup, hvis du vil se det endelige resultat.
God lørdag. 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *