God formiddag piger♡ Så er der endelig lyd fra mig herinde igen. Der kan sættes flueben ved flere ting i min lejlighed i øjeblikket, hvilket er en af årsagerne til, at der har været stille herinde. Det føles så rart, at min lejlighed endelig begynder at ligne et hjem selvom der stadig er utrolig lang vej til, at det hele står færdig. Jeg nyder efterhånden at komme hjem fra studie og arbejde uden, at det ligner en byggeplads. Alle mine flyttekasser er kommet væk, og jeg har fået mine lysestager og nipsting frem igen. Mit porcelæn er også blevet pakket ud efter 4,5 måned i flyttekasserne, og det er kommet fint på plads i mit nye vitrineskab. Jeg har fået en del henvendelser på, hvor skabet er fra. Det er fra et jysk firma, som hedder Direkte Import.

Planen var egentlig ikke, at jeg skulle have et nyt vitrineskab, da jeg havde mit gamle – også fra Direkte Import. Det kunne dog ikke komme ud af min tidligere lejlighed og ind i min nye. Skabet blev til mine store ærgrelse savet i stykker, og er kommet hjem til mine forældre. Heldigvis kunne det samles igen, så nu er de blevet lykkelige indehavere af mit tidligere skab.

I weekenden er der sket store fremskridt med mit køkken. Min daddy har knoklet for at få bordpladen færdig.  Jeg har været så nervøs omkring montering af bordpladen, da der kun var et forsøg med at skære bordpladen til. Så nervøs at jeg måtte gå ud af køkkenet imens, at det blev skåret til. Heldigvis flaskede alt sig lige efter planen, og jeg er så taknemmlig for alt det arbejde, som min far lægger i min lejlighed hver weekend. På min Instagram under stories har jeg lagt de første billeder op af mit køkken, som I kan se, hvis I er interesseret.
I må have en dejlig dag. 

1 Comment

1 comment on “Nyt køb til lejligheden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *