Selvom vi efterhånden nærmer os midten af april, har jeg lavet en liste med ting, som jeg skal inden udgangen af april måned. Jeg håber i hvert fald, at det skønne vejr bliver hængende resten af måneden! 

..Min altan trænger en ordentlig rengøring. Jeg har i starten af året fået udskiftet fronten på min altan, så der er godt beskidt derude efter den omgang. Altanen skal være forårsklar til en masse eftermiddagskaffe derude. 

..Solstrålerne skal nydes inde i byen, hvis det altså holder ved. Jeg elsker når solen kommer frem i København. Alle mennesker kommer ud på gaderne, og der er massere liv. I sommermånederne elsker jeg København lidt mere, end jeg gør i forvejen!

..Madklubben for gymnasiepigerne skal i denne måned holdes hjemme for mig. Det kommer nok ikke som den store overraskelse for jer, at jeg allerede er begyndt at overveje menuen. Jeg glæder mig til at se alle de skønne ladies. 

..April er startskuddet for konfirmationerne, og i år skal jeg til en helt særlig konfirmation. Nok også den sidste i lang tid. For at undgå en større tøjkrise er jeg allerede begyndt at lede efter et muligt outfit, men for pokker det er svært! Jeg har både været ude i kjole, nederdel og bukser. Det bliver spændende, hvilket kombination jeg ender med. 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *