Godaften piger, jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg havde en travl weekend med fantastiske arrangementer, som jeg talte om her. Internettet var ikke særlig stabilt i Tisvilde, hvorfor mine planlagte indlæg desværre ikke er blevet udgivet – dem har i tilgode i den kommende uge. Man må sige, at den danske sommer vender stærkt tilbage efter sidste års eksplaunader. Det manglede vel også bare.. Jeg nyder virkelig sommeren til bristepunktet. I disse uger er der lukket ned i Bolighed, så jeg arbejder for det meste hjemmefra. Noget jeg bestemt er taknemmelig for oveni flytning, men også med den sol og varme vi har. København kan lige dét ekstra, når solen er fremme. Liv, puslen i gaderne og sommerkulørte mennesker.  De fleste af mine dage bruger jeg på stranden og havnebadene rundt omkring i København. Jeg har efterhånden fået mig to favoritter, hvor man højst sandsynlig kan finde mig, hvis vejret tillader det. En ny ting som jeg har fået tilføjet til min sommergarderobe er denne fletkurv. Årh hvor jeg bare knuselsker den. Jeg har altid været misundelig på min mors, så nu har jeg selv anskaffet mig en, og jeg bruger den flittigt. Strandture, indkøb, shopping, ja den kan klare den hele. Hvis der skulle sidde en misundelig sjæl derude, så har jeg fået fingrene i min hos vinforhandleren på Nordre Frihavsgade, Østerbro. Tip er hermed givet videre.
God aften

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *