Outfit_Østerbro

Hej piger! Den ene uge har taget den anden, og pludselig blev det til næsten tre måneder uden nye skriblerier fra mig her på bloggen. Men hvad blev der egentlig af mig herinde? Det sidste halve år har jeg været træt og udkørt. Selvom jeg jævnligt har delt ud af content og mit liv på Instagram, så har mit overskud til at sætte mig og skrive tekster været lig nu. Beslutninger omkring mit studie og lejlighedsprojekt har taget hårdere på mig end forventet, og jeg tog ubevidst en pause fra bloggen for at komme ovenpå. Selvom det hele har været en smule hårdt, så kan jeg forsikre jer om, at jeg også har sørget for at nyde livet. Jeg har grint i lange baner, brugt ualmindeligt mange skønne timer sammen med mine veninder og familie, holdt en 25 års fødselsdag der stadig giver mig det største smil på læberne, drukket en masse god vin og cocktails, og måske fået vrikket hoften i musikkens takter på floor. 

Jeg har dog mærket et savn til bloggen. Mine kreative tanker kører altid med lynets hast i døgnets 24 timer. Bloggen er mit kreativ frirum, hvor jeg netop kan få skabt en masse content både i form af tekst og billeder. Så her er jeg altså. Tilbage til mit lille hjertebarn, hvor alt vil være præcis som det plejer. Måske med lidt småjusteringer her og der. Jeg håber I stadig vil følge med, når jeg deler ud af min store kærlighed til mode og interiør, tanker omkring mit lejlighedsprojekt (der stadig ikke er færdigt), når mit enorme shopping-gen tager overhånd, hvilket jævnligt sker… og når jeg drikker uanede mænger kaffe i solen med mine veninder midt i mit elskede København. Tak for jer, og tak til de af jer, som har fulgt med i de stille måneder herinde. Jeg er dybt beæret og rørt over, at der er så mange, som dagligt har været forbi herinde. Endnu engang tak, og velkommen til! 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *