Skærmbillede 2015-11-01 kl. 21.33.35

// 1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her //
Smykker er vigtige for mig, og mit ur er noget jeg aldrig går rundt uden. Jeg forstår næsten ikke, hvordan jeg har kunne leve uden inden jeg erhvervede mig mit første. Man kan aldrig få for lidt ure, og derfor har jeg set nærmere på mulige udvidelser til min samling. Som I kan se, kommer min stil nok til udtryk her, da disse 4 ure har nogenlunde samme look. Jeg går efter et forholdsvis minimalistisk design, hvor der gerne må være små sten, men det skal ikke være for overpyntet. Derudover er jeg særligt tilbøjelig til at vælge sølvure, da det er meget neutralt, og efter min mening kan et guldur ofte få et lidt hårdt udtryk.

Et af mine yndlingsmærker og som jeg selv har et ur fra er Marc Jacobs. Det er klassiske ure og et utrolig tidsløst design. Et brand som design mæssigt minder meget om ovennævnte er Michael Kors. Jeg har endnu ikke selv et ur derfra, men det står på ønskelisten. Andre alternativer er Tommy Hilfiger og Fossil, som tilbyder flere forskellige designs samt farver. Alle  disse ure ligger samtidig på et fornuftigt prisniveau, hvor alle kan være med.

Min favorit blandt disse 4 produkter er dette ur, som jeg ville bruge sammen med mine smykker. Selvom man har et sølvur på, kan man sagtens bruge det med guld- og oxyderet smykker. Det er noget jeg gør hver dag, og efter min mening bliver looket egentlig bedre, når man blander både guld og sølv.

 Uniwatches tilbyder utrolig mange mærker både til mænd og kvinder. Derudover findes der flere forskellige designs, så der er noget for enhver smag. Det er snart til tid at finde på ideer til julegaver, så hvis du mangler gaveønsker til din mor, far, søskende, kæreste eller veninder eller dig selv,  så er det værd at besøge denne hjemmeside, hvor man helt sikkert vil kunne finde en god gave. /Line

Sponsoreret indlæg 

0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *